• Försäljning

Grunden i vår verksamhet är hästar, men vi har också hittat andra verksamhetsgrenar som passar in hos oss. Här finns de olika produkter som vi har till försäljning. Naturligtvis går produkterna att ha i det egna hemmet också.

Finns det regler för hur ett stall får se ut? Ja, naturligtvis de lagar och förordningar som måste följas, men för övrigt, rent inredningsmässigt? Vi tycker inte det. Vi har tagit med oss erfarenhet fråm heminredningsbranschen och fört in det tänkandet i hur man kan inreda sitt stall och sadelkammare.

Vi själva har gjort ett stall i svart barockstil. Tanken bakom är att föra ihop hästarnas hem med vårt vardagsrum. Vi skapar en möjlighet att sitta och läsa en god bok i stallet, bland hästarna. Eller varför inte lyssna på musik tillsammans med dem, istället för i en fåtölj inne i vardagsrummet. Att kunna dämpa belysningen och skapa en skön atmosfär för trötta och nöjda hästar, efter en dag med träning. Hästarna kanske inte uppskattar konst på väggarna, men för oss skapar det en härlig miljö som får oss att må bra. Mår vi bra så mår hästarna ännu bättre.

I vårt stall finns det möbler och inredningsdetaljer. Hästarna gillar att titta på vad som står på det svarta barockbordet. Det stora svarta skåpet som innehåller borstar och annan utrustning, innehåller också godis. Så det är absolut en uppskattad möbel. Det har faktiskt aldrig hänt att en häst blivit rädd för sakerna eller "förstört" något. Miljön är lugn och avslappnad och vi kan inte tolka det på annat sätt än att hästarna gillar det lika mycket som vi gör.

Nedan finns ett urval bilder på hur det ser ut i vårt eget stall.

Stallet